Find spændende og lærerige IT kurser til medarbejderne

11 januar 2022
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at forkæle dine medarbejdere samtidig med at du bidrager til deres faglige udvikling? Så bør du overveje at investere i et af de spændende IT kurser hos 4D.

Find de bedste Business Intelligence kurser online

Hvis du har brug for at udvikle de medarbejdere som arbejder med Research and Development i din virksomhed er det oplagt at lade dem følge et kursus i anvendelse af de mest kendte Business Intelligence redskaber. Det kan for eksempel være Microsoft Power BI.

Du kan også vælge et af de mange Business Intelligence kurser hos 4d som har fokus på hvorledes man bruger eksempelvis Microsoft Excel eller Power Query når man skal indsamle og bearbejde større datamængder, således at disse kan omformes til mere forståelige modeller.

Lær Adobe pakken at kende med spændende kurser

4D kan også hjælpe hvis dine medarbejdere ønsker en professionel indføring i de spændende online og desktop publicerings værktøjer fra Adobe.

image

Du kan for eksempel vælge et kursus i Adobe InDesign eller Adobe Photoshop hvis en eller flere medarbejdere skal dygtiggøres ud i billedredigering, udfærdigelse af tryksager, eller fremstilling af online materialer.

Få styr på Microsoft Office pakken med kurser hos 4D

Hos 4D finder du et stort udvalg af lærerige og udviklende kurser i alle Microsofts produkter. Uanset om dine medarbejdere har brug for at lære enkeltstående applikationer som for eksempel Microsoft Word, Microsoft Excel eller Microsoft PowerPoint bedre at kende, eller om du ønsker at ruste dem til at få det optimale ud af jeres nye Microsoft Office 365 installation, kan 4D diske op med netop det kursus du har brug for.

Kurser i udvikling for begyndere og øvede

4D tilbyder også kurser i diverse udviklings værktøjer og sprog, her under for eksempel C#, CSS, HTML, JavaScript og Microsoft Visual Basic for Applications. Læs mere på 4d.dk.

Flere Nyheder